Vyberte stránku

Na prodejně Mercatino probíhá výkup věcí aktuálně jen po předchozím domluvení termínu ⏰. Ještě předtím je ale potřeba vyplnit formulář na stránkách mercatino.cz 🖥️. Většinou do 24 hodin ⏳ vyhodnotím vaši nabídku a v tomto čase se vás pokusím kontaktovat 📞, abychom si domluvili datum a čas výkupu na naší prodejně.

Nahodilé výkupy neřeším, jelikož na prodejně většinou najdete brigádníky, kteří na to nejsou proškoleni. Brigádníky mám na prodejně kvůli prodeji věcí a výdeji objednávek 📦

Vzhledem k širokému sortimentu , se kterým obchoduji, je zaškolení velmi náročné 🧠, takže jsem přistoupil k této malé změně, se kterou již pár týdnů experimentuji, a funguje to ✅.

Formulář na stránkách Mercatina je velmi jednoduchý ✏️. Stačí mi pár informací a pár fotek 📸 a já vás budu kontaktovat ohledně dalšího postupu.

Výhodou domluvení přesného termínu je to, že si udělám čas přesně jen na vás ⌛. Při výkupu vašich věcí vám budu věnovat svou 100% pozornost 👀. Také s vámi domluvím výkup na prodejně pouze v případě, když uvidím, že to pro vás má finančně smysl 💰, a budu vědět, že vám mohu za věci dobře zaplatit.